Getroffen maatregelen.

In Nederland stijgt momenteel het aantal Corona (COVID-19) besmettingen en worden er wereldwijd vele maatregelen genomen om een grotere uitbraak tegen te gaan.  Wessem BV volgt de landelijke richtlijnen en heeft dus ook gepaste maatregelingen genomen.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de kenmerken van het virus, de verspreiding en de risico’s ervan. Wij hebben expliciet afgestemd dat zij bij mogelijke klachten thuisblijven en de juiste verantwoordelijkheid dragen ten opzichte van collega’s en relaties.

Naast de algemene regels laten wij het kantoor personeel zoveel mogelijk van huis uit  werken, om zo de risico’s interne en extern te spreiden. Ook operationele medewerkers werken gespreid en spreiden de pauze uren.

Om de gezondheid van onze medewerkers in acht nemen vragen wij u ons te informeren, indien er een besmetting op uw locatie aanwezig is, waar onze medewerkers mogelijk ook werkzaam zijn.

Wessem Port Services Group BV blijft bereikbaar via het algemene telefoonnummer en via het directe nummer of e-mailadres van uw contactpersoon.

We hopen op begrip en medewerking van eenieder, indien u hierover nog vragen heeft, vernemen wij die graag.

Blijf gezond !

Wessem BV


Terug naar overzicht