Wessem
Wessem
Wessem
Wessem

Overslagbedrijf in Limburg

Wessem Port Services is het overslagbedrijf voor kleine- en grootschalige bedrijven, gespecialiseerd in overslag van droge bulkgoederen en containeroverslag. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van overslag. 

Overslag van droge bulkgoederen

Wessem Port Services regelt als overslagbedrijf in Limburg de overslag van allerlei droge bulkgoederen in/uit coasters, binnenschepen of duwbakken. Dit gebeurt in onze eigen binnenhavens en in de diverse zeehavens én op de kades van onze klanten. Bulk is de meest vervoerde goederensoort in de binnenvaart. Voor elk type droge bulk, zoals zand en grind of granen, kunnen wij u van dienst zijn.

Containeroverslag

Containeroverslag vindt in hoofdzaak plaats op onze container terminal in Stein, Wij zorgen voor een snelle, veilige en betrouwbare overslag van containers. De terminal biedt uitstekende verbindingen per spoor en binnenvaart.

Verbulking van opgeslagen goederen

Verbulking van opgeslagen goederen voor de diverse modaliteiten kan plaatsvinden met verscheidene mobiele bulk beladingsystemen. Bijvoorbeeld vanuit uw producten vanuit Big Bags naar bulkwagens verbulken.

In onze eigen binnenhavens, in de diverse zeehavens én op de kades van onze klanten regelen wij de overslag van allerlei droge bulkgoederen in/uit coasters, binnenschepen of duwbakken.
Containeroverslag vindt in hoofdzaak plaats op onze terminal in Stein via het spoor en het water. 
Verbulking van opgeslagen goederen voor de diverse modaliteiten kan plaatsvinden met verscheidene mobiele bulk beladingsystemen.